barndiabetesfonden
esk

CSR

Läkare utan Gränser

Vi stödjer Läkare utan Gränser som är en medicinsk humanitär organisation. Organisationen bedriver inte bara medicinskt och humanitärt arbete, utan även viktigt forskning.

Barndiabetesfonden

Få professionell utvärdering av dina kandidater och bidra samtidigt till Barndiabetesfonden och viktig forskning…

Chefpoolen har sedan 2002 hjälpt många företag identifiera och rekrytera talanger. Hanterar ni rekryteringar internt? Som partner till Barndiabetesfonden erbjuder Chefspoolen som komplettering till er egen process, utvärdering och kvalitetssäkring (Second Opinion) av de kandidater ni valt ut.

… så skänker vi 500kr/kandidat oavkortat till Barndiabetesfonden.

Samarbeten

Årets Skånska ledare 2017

Chefspoolen ‘r stolt samarbetspartner till Årets skånska ledare 2017 !

Årets skånska ledare är en utmärkelse som delas ut av HD-Sydsvenskans näringslivssajt 8till5. Chefspoolen hjälper till med grundlig research av slutkandidaterna.

Priset delas ut till en ledare som verkar i näringslivet i Skåne. Läsa mer och nominera på www.aretsskanskaledare.se !

Årets Tekniker

För femte året i rad är Chefspoolen stolt sponsor till tävlingen om det ärofyllda teknikpriset Årets Tekniker och Årets Tekniker – Tekniklöftet !

Kerstin Lindell, Vice ordförande i Handelskammaren och VD på Bona AB, är initiativtagare till Årets Tekniker. I pressmeddelande säger hon:

– Det finns studier som visar att det år 2030 beräknas råda brist på över 50 000 ingenjörer. Genom ”Årets Tekniker” kan vi lyfta tekniker som yrkeskategori, och förhoppningsvis också skapa intresse för teknik, och därmed bidra till att stärka vår långsiktiga konkurrenskraft. Det finns priser till ledare, ekonomer och innovatörer, men det är alltför sällan som vi uppmärksammar tekniker säger Kerstin Lindell.

Vinnare utses med hjälp av nomineringar, och priset är ett stipendium på 50 000 kr. DU kan själv nominera på www.aretstekniker.se !