Kontakta oss

Vi har kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg.
Välkommen att kontakta oss!

Sofie von Homeyer

VD / Seniorkonsult

Sofie har genom flera år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, rekrytering, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och resultatansvar.

Sedan 2009 har Sofie drivit och utvecklat Chefspoolen samt som konsult genomfört många uppdrag inom rekrytering, search, coaching och ledarskapsutveckling för kunder inom både privata näringslivet och offentlig sektor. Sofie har tidigare arbetat flera år som Marknadschef med ansvar för försäljning och marknadsföring både nationellt och internationellt med branscherfarenhet från konsumentprodukter. År 2015 tog Sofie sin examen, Executive MBA,  för att utveckla och förbättra sin förmåga att utveckla bolaget och därmed vara en ännu mer professionell partner till våra kunder.

Tel +46 709 24 84 98
sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Gabriella Hedlund

Seniorkonsult

Gabriella har med över 25 yrkesverksamma år omfattande erfarenhet av verksamhetsledning, försäljning, affärsutveckling, rekrytering och personalutveckling. Hon har haft ledande roller inom försäljning, marknadskommunikation och kundbearbetning – bl.a. som VD för Bonnierägda Månadens Bok & MånPocket, VD för Bokias e-handel och marknadschef inom EF Education, även vid EF:s kontor i Boston. Hon arbetar sedan 2010 professionellt med rekrytering, coaching och ledningsutveckling – både med privat näringsliv och offentlig verksamhet.

Tel +46 709-95 58 88
gabriella.hedlund@chefspoolen.se
Upplandsgatan 17, 113 60 Stockholm

Anders Langhard

Seniorkonsult

Anders har lång och bred erfarenhet av bland annat rekrytering, försäljning, och marknadsföring samt olika chefsuppdrag med tillhörande personalansvar. Anders har de senaste åren drivit eget fastighetsbolag och dessförinnan i flera år arbetat som headhunter. Vidare har han under många år arbetat inom den internationella utbildningssektorn.

Tel +46 704-02 77 40
anders.langhard@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Staffan Engberg

Seniorkonsult

Av ESK Auktoriserad Executive Search konsult  esk-logga

Staffan är Auktoriserad Executive Search Konsult och arbetar sedan 2008, professionellt med rekrytering.

Han har med 30 år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och försäljning. Han har bl.a. arbetat som VD, Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Key Account Manager och Senior Account Manager på företag som Acordia, Telia, Creditsafe, EFG, Eterra, och Lernia. Staffan har nationell och internationell erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt arton års erfarenhet av att arbeta med och för offentlig sektor.

Tel +46 768-15 45 44
staffan.engberg@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Mats Ljungberg

Seniorkonsult

Mats har med 35 år i yrkeslivet stor erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och försäljning. 

Han har bl.a. arbetat som Skandinavienchef, Försäljningschef, Key Account Manager och Senior Account Manager på företag som Nutro Inc, Witre AB, SJR, Adecco, Abax Sweden och Svenska Fälg. 

Mats har 8 års erfarenhet av att arbeta med search, rekrytering och headhunting och har nationell och internationell erfarenhet av försäljning och marknadsföring och affärsutveckling.

Tel +46 735-20 02 00
mats.ljungberg@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Sara Bergman

Assistent / Administratör

Tel +46 760-38 19 45
sara.bergman@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö