Kontakta oss

Sofie von Homeyer
Anna Jansson
Lisa Schuman
Gabriella Hedlund
Staffan Engberg
Anders Langhard
Richard Svarre
Emma Ivarsson

Vi har kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg.
Välkommen att kontakta oss!

Sofie von Homeyer

VD / Seniorkonsult

Sofie har genom flera år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, rekrytering, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändrings-processer och resultatansvar.

Sedan 2009 har Sofie drivit och utvecklat Chefspoolen samt som konsult genomfört många uppdrag inom rekrytering, search, coaching och ledarskapsutveckling för kunder inom både privata näringslivet och offentlig sektor. Sofie har tidigare arbetat flera år som Marknadschef med ansvar för försäljning och marknadsföring både nationellt och internationellt med branscherfarenhet från konsumentprodukter. År 2015 tog Sofie sin examen, Executive MBA,  för att utveckla och förbättra sin förmåga att utveckla bolaget och därmed vara en ännu mer professionell partner till våra kunder.

Tel +46 709 24 87 98
sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Anna Jansson

Seniorkonsult

Anna Jansson har lång erfarenhet av att leda och rekrytera personal inom tech, service, tillverkning och konsultbolag. Både i etablering och stark expansion.

Hon kommer från Göteborg och har arbetat flera år i Stockholm men är sedan 25 år tillbaka verksam i Skåne.

Mest fokuserad på search/rekrytering men arbetar även som NLP-certifierad practitioner/ coach i omställning och utveckling av ledare och team.

Anna har lång erfarenhet av ledarskap inom startups och en värdefull bakgrund inom konsultbranschen och rekryteringsindustrin.

Tel +46 700-47 22 09
anna.jansson@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Lisa Schuman

Seniorkonsult

Lisa Schuman har mer än 25 års erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgruppsarbete, organisationsförändringar, förändringsledning och rekrytering.

Lisa har framför allt arbetat inom Retail och Bemanning som HR-direktör, HR-chef, Affärsområdeschef, vVD, Country Manager osv på Ica, Coop, IKEA, Thorn och Storesupport AB.

Är verksam både i Skåne och Stockholm, du hittar henne även på StyrelseAkademien Skåne där hon är Verksamhetschef.

Tel +46 709-28 54 04
lisa.schuman@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Gabriella Hedlund

Seniorkonsult

Gabriella har med över 25 yrkesverksamma år omfattande erfarenhet av verksamhetsledning, försäljning, affärsutveckling, rekrytering och personalutveckling. Hon har haft ledande roller inom försäljning, marknadskommunikation och kundbearbetning – bl.a. som VD för Bonnierägda Månadens Bok & MånPocket, VD för Bokias e-handel och marknadschef inom EF Education, även vid EF:s kontor i Boston. Hon arbetar sedan 2010 professionellt med rekrytering, coaching och ledningsutveckling – både med privat näringsliv och offentlig verksamhet.

Tel +46 709-95 58 88
gabriella.hedlund@chefspoolen.se
Upplandsgatan 17, 113 60 Stockholm

Staffan Engberg

Seniorkonsult

Av ESK Auktoriserad Executive Search konsult

Staffan är Auktoriserad Executive Search Konsult och arbetar sedan 2008, professionellt med rekrytering.

Han har med 30 år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och försäljning. Han har bl.a. arbetat som VD, Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Key Account Manager och Senior Account Manager på företag som Acordia, Telia, Creditsafe, EFG, Eterra, och Lernia. Staffan har nationell och internationell erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt arton års erfarenhet av att arbeta med och för offentlig sektor.

Tel +46 768-15 45 44
staffan.engberg@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Anders Langhard

Seniorkonsult

Anders har lång och bred erfarenhet av bland annat rekrytering, försäljning, och marknadsföring samt olika chefsuppdrag med tillhörande personalansvar. Anders har de senaste åren drivit eget fastighetsbolag och dessförinnan i flera år arbetat som headhunter. Vidare har han under många år arbetat inom den internationella utbildningssektorn.

Tel +46 704-02 77 40
anders.langhard@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Richard Svarre

Seniorkonsult

Tech Rekryterare – Specialist på chefer och nyckelpersoner inom IT & Samhällsbyggnad

Richard har med 20 år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser, marknad och försäljning.

Richard har arbetat som Key Account Manager, Säljchef, Marknadschef och suttit med i ledningsgrupper.

Richard arbetar sedan 2014 professionellt med rekrytering, coaching och utvecklingsinsatser – både med små företag och start-ups som med stora företag, främst inom samhällsbyggnad och IT.

Hans erfarenhet och kunskap inom People Management är en stor tillgång när er verksamhet behöver arbeta med områden som Employer Branding, Rekrytering eller Organisationsutveckling för att nå nya nivåer och öka medarbetarnas potential.

Richard är utbildad Affärsekonom vid IHM Business School, Certifierad HR-Specialist, Certifierad HUSET® Handledare, Team Pro Grupputveckling, Lead Forward Ledarutveckling, Certifierad i olika assessment tools, Certifierad IT-rekryterare via DevSkiller samt Diplomerad Coach enligt ICF.

På sin fritid tar Richard gärna en sväng förbi gymmet eller en runda i löparspåret.

Vänner och familj är Richards viktigaste team, här hittar han sin energi och glädje – Varje dag!

Som individ är Richard driven, kreativ, modig och bidrar med positiv energi.

Richards Specialområden:

  • Rekrytering och Executive search inom samhällsbyggnad och IT.
  • Organisationsutveckling
  • Employer Branding
  • Workshop facilitator
  • Karriärrådgivning, Outplacement & Coaching

Tel +46 739-37 41 50
richard.svarre@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Emma Ivarsson

Assistent/Administratör

Tel +46 707-61 00 42
emma.ivarsson@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Scroll to Top