Kontakta oss

Gabriella Hedlund
Staffan Engberg
Anders Langhard
Håkan Olsson

Vi har kontor i Stockholm och Göteborg.
Välkommen att kontakta oss!

Andreas Wassenius

VD

Andreas har jobbbat med rekrytering i 5 år och har erfarenhet från ledarskap, rekrytering och ledningsgruppsarbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och resultatansvar.

Sedan december 2022 har Andreas varit VD för Chefspoolen, då Job Solution Sweden Holding AB förvärvade bolaget. Koncernen består av flertalet verksamheter som Andreas arbetar tillsammans med för att utveckla Chefspoolen. Tillsammans kan bolagen i koncernen skapa en konkurrenskraftig tjänst mot kunder både inom den privata och offentliga sektorn.

Tel +46 707 29 79 84
andreas.wassenius@chefspoolen.se
Landsvägen 57A, 172 65 Sundbyberg

Gabriella Hedlund

Seniorkonsult

Gabriella har med över 25 yrkesverksamma år omfattande erfarenhet av verksamhetsledning, försäljning, affärsutveckling, rekrytering och personalutveckling. Hon har haft ledande roller inom försäljning, marknadskommunikation och kundbearbetning – bl.a. som VD för Bonnierägda Månadens Bok & MånPocket, VD för Bokias e-handel och marknadschef inom EF Education, även vid EF:s kontor i Boston. Hon arbetar sedan 2010 professionellt med rekrytering, coaching och ledningsutveckling – både med privat näringsliv och offentlig verksamhet.

Tel +46 709-95 58 88
gabriella.hedlund@chefspoolen.se
Upplandsgatan 17, 113 60 Stockholm

Anders Langhard

Seniorkonsult

Anders har lång och bred erfarenhet av bland annat rekrytering, försäljning, och marknadsföring samt olika chefsuppdrag med tillhörande personalansvar. Anders har de senaste åren drivit eget fastighetsbolag och dessförinnan i flera år arbetat som headhunter. Vidare har han under många år arbetat inom den internationella utbildningssektorn.

Tel +46 704-02 77 40
anders.langhard@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Staffan Engberg

Seniorkonsult

Av ESK Auktoriserad Executive Search konsult

Staffan är Auktoriserad Executive Search Konsult och arbetar sedan 2008, professionellt med rekrytering.

Han har med 30 år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och försäljning. Han har bl.a. arbetat som VD, Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Key Account Manager och Senior Account Manager på företag som Acordia, Telia, Creditsafe, EFG, Eterra, och Lernia. Staffan har nationell och internationell erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt arton års erfarenhet av att arbeta med och för offentlig sektor.

Tel +46 768-15 45 44
staffan.engberg@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Håkan Olsson

SENIORKONSULT

Utbildad socionom på Socialhögskolan i Göteborg med 15 års ledarerfarenhet och mer än 30 års konsulterfarenhet inom offentlig sektor varav snart 25 år med kompetensbaserad chefsrekrytering samt tidigare ledamot i HRK:s (Human Resources Konsulter) styrelse.

Håkan är certifierad av DNV, (Det Norske Veritas) och efpa, European Federation of Psychologists´ Associations, samt licensierad användare av Assessios och SHL:s personlighets-, begåvnings samt färdighetstester och intervjumetodik.

Håkan har under snart 25 år rekryterat kommundirektörer, förvaltningschefer och VD till kommunala bolag från Kalix i norr till Malmö i söder.

Tel +46 705 81 79 18
hakan.olsson@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Scroll to Top