Kontakta oss

Sofie von Homeyer
Gabriella Hedlund
Staffan Engberg
Anders Langhard
Håkan Olsson
Emma Ivarsson

Vi har kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg.
Välkommen att kontakta oss!

Sofie von Homeyer

VD

Sofie har genom flera år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, rekrytering, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändrings-processer och resultatansvar.

Sedan 2009 har Sofie drivit och utvecklat Chefspoolen samt som konsult genomfört många uppdrag inom rekrytering, search, coaching och ledarskapsutveckling för kunder inom både privata näringslivet och offentlig sektor. Sofie har tidigare arbetat flera år som Marknadschef med ansvar för försäljning och marknadsföring både nationellt och internationellt med branscherfarenhet från konsumentprodukter. År 2015 tog Sofie sin examen, Executive MBA,  för att utveckla och förbättra sin förmåga att utveckla bolaget och därmed vara en ännu mer professionell partner till våra kunder.

Tel +46 709 24 87 98
sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Gabriella Hedlund

Seniorkonsult

Gabriella har med över 25 yrkesverksamma år omfattande erfarenhet av verksamhetsledning, försäljning, affärsutveckling, rekrytering och personalutveckling. Hon har haft ledande roller inom försäljning, marknadskommunikation och kundbearbetning – bl.a. som VD för Bonnierägda Månadens Bok & MånPocket, VD för Bokias e-handel och marknadschef inom EF Education, även vid EF:s kontor i Boston. Hon arbetar sedan 2010 professionellt med rekrytering, coaching och ledningsutveckling – både med privat näringsliv och offentlig verksamhet.

Tel +46 709-95 58 88
gabriella.hedlund@chefspoolen.se
Upplandsgatan 17, 113 60 Stockholm

Anders Langhard

Seniorkonsult

Anders har lång och bred erfarenhet av bland annat rekrytering, försäljning, och marknadsföring samt olika chefsuppdrag med tillhörande personalansvar. Anders har de senaste åren drivit eget fastighetsbolag och dessförinnan i flera år arbetat som headhunter. Vidare har han under många år arbetat inom den internationella utbildningssektorn.

Tel +46 704-02 77 40
anders.langhard@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Staffan Engberg

Seniorkonsult

Av ESK Auktoriserad Executive Search konsult

Staffan är Auktoriserad Executive Search Konsult och arbetar sedan 2008, professionellt med rekrytering.

Han har med 30 år i yrkeslivet omfattande erfarenhet av ledarskap, resultatansvar, ledningsgrupparbete, organisationsutveckling, förändringsprocesser och försäljning. Han har bl.a. arbetat som VD, Försäljningsdirektör, Försäljningschef, Key Account Manager och Senior Account Manager på företag som Acordia, Telia, Creditsafe, EFG, Eterra, och Lernia. Staffan har nationell och internationell erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt arton års erfarenhet av att arbeta med och för offentlig sektor.

Tel +46 768-15 45 44
staffan.engberg@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Håkan Olsson

SENIORKONSULT

Utbildad socionom på Socialhögskolan i Göteborg med 15 års ledarerfarenhet och mer än 30 års konsulterfarenhet inom offentlig sektor varav snart 25 år med kompetensbaserad chefsrekrytering samt tidigare ledamot i HRK:s (Human Resources Konsulter) styrelse.

Håkan är certifierad av DNV, (Det Norske Veritas) och efpa, European Federation of Psychologists´ Associations, samt licensierad användare av Assessios och SHL:s personlighets-, begåvnings samt färdighetstester och intervjumetodik.

Håkan har under snart 25 år rekryterat kommundirektörer, förvaltningschefer och VD till kommunala bolag från Kalix i norr till Malmö i söder.

Tel +46 705 81 79 18
hakan.olsson@chefspoolen.se
Stora Badhusgatan 20, 411 21 Göteborg

Emma Ivarsson

Assistent

Tel +46 706 61 00 42
emma.ivarsson@chefspoolen.se
Stortorget 13A, 211 22 Malmö

Scroll to Top