Referenser

”Jag har anlitat Sofie von Homeyer i flera VD-rekryteringar, bland annat i Serstech AB. Hon har en unik förmåga att tillsammans med kund mejsla ut rätt profil och att finna rätt kandidater. Vid flera tillfällen har hon rejält överträffat förväntningarna med kandidater vi inte ens trodde gick att hitta. Pålitlig, professionell, tydlig och klar dialog och kunnig återkoppling. Jag kan varmt rekommendera henne och Chefspoolen.”

Sophie Persson, Professionell Styrelseledamot

”Gabriella Hedlund på Chefspoolen har byggt upp vår organisation i bolaget, genom att analysera våra behov och med sin rätta instinkt handplockat personal – anpassat för att företaget ska växa vidare enligt vår vision och mission”.

Mats Lidbeck, Sales Manager Nordiskt Papper AB

”Anders Langhard har varit delaktig i kompetentensförsörjningen till Projektgaranti och på så sätt bidragit till vår framgång. Rekryteraren har haft en mycket bra kännedom om vårt bolag och våra behov och därmed kunnat rekrytera rätt medarbetare.”

Mohamed Kiswani, Regionchef Projektgaranti AB

”Chefspoolen höll mig uppdaterad genom hela processen på ett mycket professionellt sätt och var noggrann och saklig i sin research och under intervjuerna. Allt i allt en mycket positiv och väl genomförd rekrytering som senare också följts upp för att säkerställa att uppdragsgivare och undertecknad varit nöjda även efter avslutad process.”

John Keding, Melitta Nordic AB, anställd VD-kandidat

Scroll to Top