barndiabetesfonden
esk

företaget

”Vi tror på att verksamheter…

 

…med rätt sammansättning av människor i rätt roller och i rätt sammanhang – har rätt förutsättningar att utvecklas, växa hållbart och lyckas.”

 

…vilket påverkar vem som får bli seniorkonsult hos oss, hur vi arbetar och varför våra processer ser ut som de gör.

Gemensamt för våra konsulter är att vi har lång och gedigen chefserfarenhet inom näringslivet från både större och mindre företag i nationell och internationell miljö. Genom vårt engagerade, professionella arbetssätt med kvalitetssäkrade processer skapar vi trygghet och resultat för våra kunder.

Varje konsult följer sin uppdragsgivare och process från början till slut och lägger stor vikt vid att förstå och sätta sig in i kunden och dess behov. Vi vill skapa en långsiktig relation med vår kund, för att tillsammans utveckla ett effektivt samarbete och bidra till utveckling för både medarbetare och företagets resultat.

Vi har erfarenhet av att hantera uppdrag både inom privata näringslivet och offentlig sektor där vi rekryterar och utvecklar chefer och medarbetare inom flera olika yrkeskategorier och branscher. Vi har ett stort kontaktnät och en ständigt växande databas av intressanta kandidater.

Sedan starten 2002 har Chefspoolen haft en kontinuerlig tillväxt med flera konsulter som framgångsrikt tillgodoser våra kunders behov över hela landet. Huvudkontoret finns i Malmö och företagets VD/ägare är Sofie von Homeyer. Övriga kontor finns i Stockholm, Göteborg och Skaraborg.

Chefspoolen är ett professionellt företag som inser vikten av att tillföra kompetens och vision från externa styrelsemedlemmar och rådgivare. Denna grupp består av Kerstin Lindell, CEO Bona AB, Ingrid Jönsson, fd Regionchef Syd SEB, Advokat Linda Hallberg, Advokatfirman Lindahl samt Sofie von Homeyer. Läs gärna mer under om oss/styrelse.

 företaget2