barndiabetesfonden
esk
Melitta referens

”Chefspoolen höll mig uppdaterad genom hela processen på ett mycket professionellt sätt och var noggrann och saklig i sin research och under intervjuerna. Allt i allt en mycket positiv och väl genomförd rekrytering som senare också följts upp för att säkerställa att uppdragsgivare och undertecknad varit nöjda även efter avslutad process.”

John Keding, Melitta Nordic AB, anställd VD-kandidat

Ehrenborg referens

”En professionell samarbetspartner som levererar med hög kvalitet. Vi är supernöjda, och kan verkligen rekommendera Chefspoolen ”

Jörgen Warsell, VD Ehrenborg & Co AB

Nordiskt Papper referens

”Chefspoolen har byggt upp vår organisation i bolaget, genom att analysera våra behov och med sin rätta instinkt handplockat personal – anpassat för att företaget ska växa vidare enligt vår vision och mission”.

Mats Lidbeck, Sales Manager Nordiskt Papper AB

Midland referens

”Midland ställer extra höga krav på valet av rekryteringsbolaget som ska klara urvalet av kandidater. Det räcker inte med det traditionella rekryteringsarbetet – avgörande för Chefspoolens framgångs-faktorer är förståelsen för Midlands behov och ett personligt engagemang kombinerat med oräddhet för att ställa även de obekväma frågorna.”

Jonas Udd, VD för Midland AB.

Västra göteborg referens

”Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg har använt Chefspoolen vid rekrytering av executiva chefer. De har gett god service och snabb hantering med hög kvalitet. Min erfarenhet är att det är lätt att samarbeta med Chefspoolen!”

Maria Lejerstedt, Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg